R
Loading...




DOWNLOAD macapat MP4 3GP & MP3

Please Choose anything from the download video results of macapat presented below...



Subscribe To Our Newsletter

Join up to 342,300 subscribers NOW!!!

Subscribe to our newsletter to stay updated.



Loading...
57:48

Download KOLEKSI ANEKA TEMBANG MACAPAT DENGAN TEKS mp4 download free video

Tembang Macapat pada Fase Kehidupan ❤ -Mas Kumambang -Mijil -Kinanthi -Sinom -Asmorodono -Gambuh -Dandang gulo -Durmo -Pangkur -Megatruh -Pucung ❤ 1 MAS KUMAMBANG iku medune nyowo nang alam ndonyo sambuten kanthi ngapati mitoni, bacaan qur’an bacaan sholawat Kalo nyawa sudah mas kumambang meduk seko langit nang ndonya masuk nang njero ragane ibu dadi bayi mengko terus metu tak jenengke tembang MIJIL 2 MIJIL Menungso lahir rupo lanang rupo wedok Nek lanang wedus loro nek wedok wedus siji diaqeqohi, syahadatke nang gusti Alloh, nek wis bar mijil tembange kinanthi, 3 KINANTHI bocah cilik cilik niku kudu dikanthi agomo, dikanthi akhlak Maka Nahdhotul ‘Ulama yo nggawe TPQ, TPA, roudhotul Atfal untuk menampung bocah kinanthi ini, karena kinanthi kudu disangoni kanthi agomo kanthi akhlak, karena kalo kinanti kecil kecil kok ngak diajar akhlak nggak dianjar agama mbleset nanti, karena akan masuk ke tembang sinom, 4 SINOM bocah bakal dadi enom, bocak nek enom ndablek, ora kenek diwulang nopo malih nek wes bar sinom,manusia akan masuk ke tembang berikutnya asmorondono, 5 ASMORODONO bocah nek atine ketekan asmoro jatuh cinta, ndak bisa diajari, wong taik kucing roso coklat Nek wes bar asmoro ndono tembange gambuh, 6 GAMBUH tempuk cah lanang wedok mbangun rumah tangga, nek wes bar gambuh tembange dandang gulo, dandang pait, gulo legi 7 DANDANG GULO Entuk bojo kok sing lanang pinter megawe, pinter agomo entuk gulo uripe legi, , lha entuk bojo wes bendino tayuban, ngramal togel, rupane mrongos, bali bali ngaplok, lha iki uripe pahit, entuk dandang, Lha nek wes bar dandang gulo tembange durmo, 8 DURMO wayahe ndarmakke harta benda, ilmu ‘khoirunnas anfa’uhum linnas’ Nek bar durmo tembange tak jenengke tembang pangkur, 9 PANGKUR menungso ngerti ngerti mungkur seko ndonya Gigi sing maune nggo nyokot watu pecah, saiki nggo nyokot apem copot Napas sing maune nggo nguber celeng sedino ping limo iku kuat, sakniki nggo ngoyak oyak putune, nguber uber putune ora gelem adus, niku wes mengkis mengkis, hehehe lahi iki pangkur, gek ndang mungkur cari jalan betul, masuk ke mesjid, masuk ke langgar cari ‘ulama mumpung belum kesusul tembang megatruh 10 MEGATRUH copot rogo sak sukmane terakhir tembange pucung 11 PUCUNG menungso ming di pocong sluku sluku bathok terus dilebokke lawang ciyut mulo wong tuwo disebut buyut siap siap mlebu lawang ciyut lha nek mlebu lawang ciyut pethuk malaikat munkar nakir , nek lali sangkang paraning dumadi nek ditakoni man robbuka he ?? (Ora biso jwb) dicandak malaikat langsung dadi wareng diudek udek nang nroko digantung koyo siwur dithuhtuk i modal madil koyo tarangan bodol ajur mumur koyo gedebog bosok LANGGAM JAWA CAMPURSARI Ojo Lamis, ki Sapu Tanganmu, Konco Tani, Jenang Gulo, Luntur, Petis Manis, Sarung Jagung, Ali-ali, Ojo Cidro, Katresnanku, Setyo Tuhu, Matur Sembah nuwun sederek-sederek, atensinipun, monggo sampun kesupen dipun Pirsani lan dipun Pidangeteken Video-video sanesipun GENDING JAWA KLASIK CIKAR BOBOROK GAYENG NYAMLENG Matur Sembah nuwun sederek-sederek, atensinipun, monggo sampun kesupen dipun Pirsani lan dipun Pidangeteken Video-video sanesipun Campur Sari Klasik Part 1 s youtu be JQxVVDX6dB0 Campursari Klasik Part 2 s youtu be 66s-3JqHuYE Campursari Klasik Part 3 s youtu be 0KQYscfDNcs Campuri Klasik Part 4 s youtu be fBEkphE5ZDE Campuri Klasik Part 5 s youtu be 2c73v7tkp78 Campuri Klasik Part 6 s youtu be 5FbRfDXSvvE Campuri Klasik Part 7 s youtu be 3FzTGIIEK9g Campuri Klasik Part 8 s youtu be eR77xVhMTCQ Koleksi Tembang Macapat s youtu be yoxPMmPC8QI Kumpulan Gending Jawa Gayeng nyamleng s youtu be cnSHxa9jtiI Gending Jawa Klasik Nyi Tjindrolukito s youtu be ZbnjRVs2fTg Gending Penghantar Tidur dengan Vokal Pesinden s youtu be 9vePXONYjao Gending Sangga Buana s youtu be 2JgINq

13:41

Download Macapat mp4 download free video

Macapat minangka sebutan metrum puisi jawa tengahan lan jawa anyar, sing nganti saiki isih ditresnani masarakat, nyatané pancèn angèl dilacak sajarahé [15] Poerbatjaraka mratélakaké yèn macapat lair bebarengan karo geguritan abasa jawa tengahan, nalika macapat wiwit dikenal, durung diweruhi sacara premana Pigeaud nduwèni panemu yèn tembang macapat dipigunakaké ing wiwitan periode Islam Pratélan Pigeaud sing asipat informasi kira-kira iku isih perlu diupayakaké kacocogan tauné sing mesthi Déné Karseno Saputra ngira-ira adhedhasar analisis marang sawetara panemu lan pratélan Yèn nyata pola metrum sing dipigunakaké ing tembang macapat padha karo pola metrum tembang tengahan lan tembang macapat tuwuh ngrembaka sairing karo tembang tengahan, mula banjur dikira-kira yèn tembang macapat wis ana ing kalangan masarakat saora-orané taun 1541 masèhi Pangira-ira iki adhedhasar angka taun sing ana ing kidung Subrata, Juga Rasa Dadi Jalma 1643 J utawa 1541 masèhi ( Saputra, 1992 14 ) Bab iki adhedhasar pola metrum macapat sing paling wiwitan sing ana ing kidung Subrata Watara taun iku tueuh geguritan abasa jawa kuno, jawa tengahan lan jawa anyar yaiku kekawin, kidung lan macapat Taun pangira-ira kuwi cocog uga karo panemuné Zoetmulder luwih kurang ing abad XVI ing jawa urip bebarengan telu basa, yaiku jawa kuno, jawa tengahan lan jawa anyar Jroning Mbombong manah I ( Tejdohadi Sumarto, 1958 5 ) disebutaké yèn tembang macapat ( sing nyakup 11 metrum ) diciptakaké déning Prabu Dewawasesa utawa Prabu Banjaransari saka Sigaluh ing taun Jawa 1191 utawa taun Masèhi 1279 Ananging miturut sumber liya, macapat ora mung diciptakaké déning sawiji uwong, nanging déning sawetara wali lan bangsawan ( Laginem, 1996 27 ) Para pancipta iku yakuwi Sunan Giri Kedaton, Sunan Giri Prapen, Sunan Bonang, Sunan Gunung Jati, Sunan Murya, Sunan Kali Jaga, Sunan Drajat, Sunan Kudus, Sunan Geseng, Sunan Majagung, Sultan Pajang, Sultan Adi Eru Cakra lan Adipati Nata Praja Nanging miturut kajian ilmiah ana loro panemu sing nduwèni prabédan ngenani lairé macapat Panemu sepisan mratélakaké yèn tembang macapat iku luwih tuwa tinimbang tembang gedhé lan panemu kaloro suwaliké Kajaba panemu iku isih ana panemu liya ngenani lairé macapat adhedahsar perkembangan

Next»
Tembang Macapat Pucung As .MP4 3GP FLV-

Result Description...

Take some time to read the thoughts below specifying the results...

We are pleasure to present you all the related videos we have carefully filtered for your search query Videos a total downloadable match of 1,000,000 (One Million). Inorder to help you and improve experience we have included a pagination of 20 items dispalyed per page. Take a Free online stream and download of Tembang Macapat Pucung a video claimed by uploader Putri Alnasrum with views of 113753, ranges in complete length of 2:1 and at 256 Kbps bitrate, you can withal download Top notch Video Document configurations of this video. This video was transferred on 2014-03-20 09:25:36 that is for all intents and purposes from now.. We are thankful you have used Realwaparz for helping you to achieve what your looking for.

Enjoy Free Download Videos mp4 mp3. To download the file click the button(Download Button). You can Download Each Video by 3GP, MP4 and Mp3 Formats. Each page has direct download buttons of chosen format.

Video Courtesy to Uploaders And Owners

Incoming Search Tags

You can also see other possible keywords for downloading similar video...

Download video Tembang Macapat Pucung mp4 3gp Download macapat. mp3 3gp mp4 Download macapat mp3 mp4 3gp, Tembang Macapat Pucung.mp4 Download Videos, Free Download Videos, Videos MP3 Download, Videos MP4 Video Download, Videos All Video Download, Videos 3GP Download, Fast Downloads, HD Downloads, Download HD Mp4, 3GP, Movies, IOS Videos Download, Mobile Videos, Iphone Videos Download, Android Videos Download, Latest New Songs and Video, Online Full Video Downloads, Search And Download

Download Tembang Macapat Pucung.mp3 Where to Get Tembang Macapat Pucung - Tembang Macapat Pucung.mp4 video, Download macapat - Tembang Macapat Pucung.avi Crystals torrent, mp3song, wapdam, Mp3skull, Naijaloaded, mp3juice, mp3skull, iroking, telechager, stafaband, itunes, yesasia, Notjustok, wapmusic, mp3 lio, 9jabaze, jaguda, zipppshare, Tooxclusive macapat 4shared, soundcloud, lagu terbaru , macapat Subro Mp 3 Streaming Live Online Music mp3 Subro. mp3skull, mp3juices, ringtone, macapat soundcloud, youtube, mp3clan, free mp3 now, mp3 with,.remix, mp3rocket, 320kbps, mp3truck, kiwi6, waptrick, Extratorrent.cc, macapat Torrent, hindi, lagu, songs, music, radio, lyrics Free Downloads .wav Free from Proudlyclass Mp3 Download, movies Free Audio Download, Free Tembang Macapat Pucung.mp3 Song Download, Tembang Macapat Pucung ft Tembang Macapat Pucung - movies.mp3 macapat Full track Download, macapat ft macapat .mp3 Single Free Download, macapat - Tembang Macapat Pucung.mp3.mp3 Vevobase wapbase wapbaze Music Tembang Macapat Pucung Download, macapat - Tembang Macapat Pucung.mp3.mp3 Track, SoundCloud Download Tembang Macapat Pucung.mp3 Listen Online, Tembang Macapat Pucung.mp3 Song In 320Kbps & 128Kbps, macapat 190Kbps format, Tindeck macapat - Tembang Macapat Pucung .mp3 Play Online, wap10.net macapat - Tembang Macapat Pucung.mp3, movies.mp3 Music Listen Online, Download full album of macapat.mp3, mp3skull Tembang Macapat Pucung.mp3 Original CD rip,itunes rip,amazon rip Free Downloads, Download CD Tembang Macapat Pucung In.mp3 Song, Radio Rip Of macapat - vevo movies, stafaband movies, online, mp3juice movies, mp3xd movies, gratis movies, Mp3clan movies, naijaextra movies, waploaded movies, naijaloaded movies, naij movies, baseshare macapat, melodyspot macapat, tooxclusive macapat , facebook macapat , vevomack macapat , yahoo macapat , mp3 download Tembang Macapat Pucung, mp4 download macapat , index of mp3 s macapat , Subro youtube macapat , metrolyrics macapat , mp3oli macapat , mix, azlyrics macapat , hulkshare macapat , mp3fon macapat , Stafa Band macapat , lagu terbaru macapat , Gudang Lagu macapat , ringtone macapat , mp3skull macapat , mp3olimp macapat , soundcloud macapat , remix macapat , Subro Bondolan 320 kbps macapat , kiwi6 macapat , youtube- mp3 org macapat , Spotify macapat , vimeo macapat , mp3skull macapat , 4shared macapat , vibe3 macapat , itunes macapat , mp3vip macapat , songs macapat , music macapat , waptrick macapat, Torrent macapat, filestube macapat, hindi macapat

Share This With...


facebook twitter google+ | WhatsApp |







Google Google.co.za
Youtube . Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . Facebook Hson-- ucz-- gd-- one-- goggle-- zestr-- jobstu--
multiple-- colt-- sandy-- exp-- gou-- myapp-- nap-- msu
Jedixraja Project © 2018.